Foto: F64

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) konkursā meklē vairākus izmeklētājus un citus speciālistus, kuriem algā var maksāt līdz 1647 eiro pirms nodokļu nomaksas, pastāstīja KNAB.

KNAB izsludinājis konkursu uz divām vakantām Izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja amata vietām. Pretendentiem jābūt augstākajai juridiskajai izglītībai, vismaz trīs gadu pieredzei pirmstiesas izmeklēšanā un vienas svešvalodas zināšanām. Darba pieredze ekonomiska rakstura noziedzīgu nodarījumu novēršanā vai apkarošanā tiks uzskatīta par priekšrocību.

KNAB izmeklētājiem piedāvā mēnešalgu atbilstoši mēnešalgu grupai un darbinieka kategorijai - no 808 eiro līdz 1382 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Tāpat KNAB izsludinājis konkursu uz vakanto Politikas plānošanas nodaļas galvenā speciālista starptautiskās sadarbības jautājumos amata vietu. Prasības pretendentiem ir otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē, labas starptautisko tiesību zināšanas, ļoti labas angļu un krievu valodas zināšanas. Šim speciālistam birojs var maksāt no 1006 līdz 1647 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

Tāpat vakanta ir Politikas plānošanas nodaļas galvenā speciālista amata vieta. Prasības šī amata pretendentiem ir otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē, labas zināšanas tiesību aktu projektu un attīstības plānošanas dokumentu projektu izstrādē un analīzē, kā arī labas angļu un krievu valodas zināšanas. Arī šim speciālistam KNAB var maksāt no 1006 līdz 1647 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!