Foto: F64
Portāls "Delfi" piedāvā ieskatu aktuālajos ceturtdienas notikumos Latvijā un pasaulē.

Foto: LETA
Dienu pēc tam, kad
Rīgas apgabaltiesas
tiesneses Ivetas Bērziņas kabinetā "paviesojās"
Korupcijas
novēršanas un apkarošanas birojs (
KNAB
), viņa savā darba vietā tiesā nav ieradusies. Ceturtdien viņa no tiesneses amata pienākumu pildīšanas atstādināta.

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Uzņēmums "Secure Investment", ar kura starpniecību investori visā pasaulē ieguldīja līdzekļus "Forex" valūtu biržā, pēkšņi izgaisis kopā ar investoru naudu vismaz miljardu ASV dolāru apjomā, vēsta "Bloomberg".

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Ukrainas
Drošības dienests (UDD) pieļauj, ka Krievijas spēki ir mīnējuši Azovas jūras akvatoriju pie Mariupoles pilsētas, vēsta aģentūra UNIAN.

Lasīt vairāk

Latvijas ārlietu ministrs
Edgars Rinkēvičs
(V) ar atzīšanos par seksuālo orientāciju vienkārši citur pasaulē sev meklē jaunus seksa partnerus, pieļauj partijas "Latvijai un Ventspilij" priekšsēdētājs, kā arī Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) ilggadējs premjera amata kandidāts
Aivars Lembergs
.

Lasīt vairāk

Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas basketbola izlases spēlētājs
Jānis Blūms
līdz 2016.gadam pagarinājis līgumu ar spēcīgo Atēnu "
Panathinaikos
" pēc shēmas "1+1", paziņojis klubs.

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Ādažu pašvaldības policija lūdz iedzīvotājus būt modriem, jo ir saņemta informācija par kādu aizdomīga izskata vīrieti, kurš bērniem piedāvā konfektes, kā arī par kādu pelēku nelielu automašīnu, kurā divi vīrieši bērniem piedāvā iekāpt, lai apskatītos kucēnus.

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (
EDSO
) novērotāji uz
Ukrainas
robežas ar Krieviju fiksējuši, ka no Donbasa uz kaimiņvalsti tiek izvestas ogles, kā arī kritušo līķi un ievainotie, atsaucoties uz EDSO ziņojumu, vēsta "Day.Kiev.ua".

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Izteikumi par Baltkrievijas vizītes izmantošanu privātās interesēs lai paliek uz "prezidenta sirdsapziņas", pauda bijušais Valsts prezidenta Andra Bērziņa ekonomikas padomnieks
Aivis Ronis
.

Lasīt vairāk

Trešdienas, 12.novembra, vakarā tūkstošiem skatītāju priekšā "Arēnā Rīga" uzstājās viena no šobrīd pasaulē aktuālākajām ASV poproka grupām "OneRepublic".

Lasīt vairāk

Mīlestība iet caur vēderu ne tikai vīriešiem, bet arī tūristiem, un Bauskā to zina, tāpēc tur izveidots ekskursijas maršruts, kurā iesaistītie restorāni un ražotāji aicina nobaudīt speciālos
Bauskas
ēdienus ar stāstu.

Lasīt vairāk

Internetā publicēts aculiecinieka video ar kādu, iespējams, šomēnes visveiksmīgāko gājēju ja ne pasaulē, tad Krievijā noteikti. Kāda autovadītāja videoreģistratorā iemūžināts ceļu satiksmes negadījums, kura epicentrā atradās gājējs, kurš pēc spēkratu sadursmes no jakas tik noskurināja putekļus.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!