Foto: LETA

Pārresoru koordinācijas centra vadītājs Mārtiņš Krieviņš noliedz izskanējušo informāciju par viņu kā Valsts kontroles vadītāja amata iespējamo kandidātu.

Pirmdien Latvijas Radio lūgts komentēt izskanējušo informāciju, Krieviņš sacīja: "tās ir baumas". Viņš piebilda, ka neuzskata, ka būtu jātērē laiks, lai tās komentētu.

Krieviņš valdošās koalīcijas pārstāvju starpā tiek minēts kā viens no valsts kontroliera amata iespējamajiem kandidātiem, atsaucoties uz neoficiālu informāciju iepriekš ziņoja aģentūra LETA.

Pēc Latvijas Televīzijas rīcībā esošās informācijas kā iespējamās Valsts kontroles vadītāja posteņa pretendentes tiek minētas Valsts kancelejas vadītāja Elita Dreimane un Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone - Godmane.

Pētersone-Godmane iepriekš paziņojusi, ka viņai pašlaik nav piedāvāta iespēja kandidēt uz Valsts kontroles vadītāja amatu, bet, ja šāds piedāvājums tiks izteikts, viņa to rūpīgi izvērtēs. Arī Dreimane uzsver, ka nav uzrunāta par iespēju kandidēt uz šo amatu.

Valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas amata pilnvaru termiņš beigsies nākamā gada janvārī. Viņa šajā amatā ir kopš 2004.gada decembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!