Foto: AFP/Scanpix, F64, Shutterstock, AP/Scanpix
Virs Lamanša "pazudusī" ASV degvielas lidmašīna veiksmīgi nolaidusies; viens ievainots, Latvijas hokeja fani cītīgi gatavojas pasaules hokeja čempionātam Prāgā, bet policija aizturējusi vīrieti, kurš šonedēļ zvanījis par it kā ieliktu spridzekli lidostā "Rīga", tikmēr vairāki no Nepālā esošajiem Latvijas ceļotājiem jau ir atgriezušies vai ir ceļā uz Latviju.

Foto: Shutterstock
Policija aizturējusi vīrieti, kurš šonedēļ zvanījis par it kā ieliktu spridzekli lidostā "Rīga", portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
Lielbritānijas Safolkas bāzē nolaidusies
ASV
Gaisa spēkiem piederoša degvielas lidmašīna "Boeing KC-135R Stratotanker", kura iepriekš bija pazudusi no dažādiem publiski pieejamiem radariem, raksta "Independent".

Lasīt vairāk

Foto: F64
Pasaules hokeja čempionāta laikā Čehijā līdzjutējiem, kā ierasts lielajos sporta pasākumos, nāksies sadzīvot ar dažiem aizliegumiem, kas citviet ir atļautas.

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
No
Nepālas
galvaspilsētas Katmandu izlidojušas divas
Krievijas
Ārkārtas situāciju ministrijas lidmašīnas ar Krievijas un vairāku citu valstu, arī Latvijas, pilsoņiem, kas pēc postošās zemestrīces nolēmuši pamest Himalaju valsti, paziņoja Krievijas vēstniecība Nepālā.

Lasīt vairāk

Latvijas hokeja izlase
trešdien devās uz Čehiju, kur piektdien, 1. maijā, sāksies pasaules čempionāts augstākajā divīzijā.

Lasīt vairāk

Vienā no Latvijas vēsturē lielākajiem narkotiku kontrabandas aizturēšanas gadījumiem izņemti 1115 kilogrami hašiša aptuveni 8-12 miljonu eiro vērtībā, trešdien informēja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pārstāvji.

Lasīt vairāk

Gursimrans Dhalivals (
Gursimran Dhaliwal
), pieteicies vizītē Rīgā un apmeklē Tūrisma attīstības valsts aģentūru (TAVA), piektdien, 24. aprīlī. Viņš ir klāt piecas minūtes pirms norunātā laika (vēlāk viņš paskaidro, ka tāds ir viņa princips – nekad nelikt otram uz viņu gaidīt).
Indietis
ir negaidīti ražena auguma un runā nevainojamā angļu valodā… Tāpat kā vairākās citās, jo ir poliglots.

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
2016. gada 30. janvārī "Arēnā Rīga" krāšņu koncertšovu sniegs viena no spēcīgākajām koncertgrupām pasaulē, "Grammy" laureāti, amerikāņu muzikālā apvienība "Imagine Dragons".

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Drošības policija
(DP) trešdien aizturējusi žurnālistu, portāla "Pietiek.com" vadītāju Lato Lapsu.

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
Preses brīvība pasaulē noslīdējusi līdz zemākajam līmenim pēdējās desmitgades laikā, liecina trešdien publiskotais ASV nevalstiskās organizācijas "Freedom House" ikgadējais ziņojums.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Ekonomikas ministrija
(EM) vairāk nekā piecus mēnešus nav norēķinājusies ar komandītsabiedrību "Expo 2015" par padarītajiem darbiem starptautiskajā izstādē "Expo Milano 2015", informēja komandītsabiedrības komunikācijas konsultante ​Dagnija Lejiņa.

Lasīt vairāk

Foto: no privātā arhīva.
Portāla "Delfi" nacionālo un biznesa ziņu redaktori Gunu Gleizdi darba dienas beigās mājās sagaida ļoti īpašs kaķis vārdā Miltons. Kaut arī negadījumā zaudējis pusi priekšķepas un lielāko daļu astes, viņš ir ļoti dzīvespriecīgs un rotaļīgs runčuks, kurš lieliski sadzīvo ar savu invaliditāti. Turklāt Miltons nenoliedzami ir skaistulis – 2010. gada nogalē, vēl gan būdams uz četrām kājām, visā savā krāšņumā pat rotājis laikraksta "Dienas Bizness" vāku, sveicot lasītājus kaķa gadā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!