Foto: LETA

12.Saeimā ievēlētā Rīgas domes deputāta Inta Dāldera (V) vietā varētu stāties bijušais Rīgas domes un 8.Saeimas deputāts Ēriks Škapars (V).

Kā informēja Rīgas domes "Vienotības" frakcijas priekšsēdētāja Sarmīte Ēlerte, Škapars ir nākamais domes deputāta amata kandidāts "Vienotības" sarakstā.

Škapars pastāstīja, ka varbūtību atgriezties Rīgas domē neizslēdz, taču par to sāks domāt, kad Dālderis būs nolicis savu mandātu.

"Kad pienāks laiks, es domāšu. Esmu bijis domes deputāts un arī izpilddirektors, taču nav tā, ka par visām varītēm vajadzētu tur tikt," savu nostāju pauda Škapars, piebilstot, ka pašlaik viņam ir citas prioritātes.

Pašlaik Škapars ieņem koncerna "Latvijas Dzelzceļš" meitasuzņēmuma "Latvijas dzelzceļa ritošā sastāva serviss" ražošanas un stratēģiskās attīstības direktora vietnieka amatu.

Škapars dzimis 1959.gadā, no 2002. līdz 2006.gadam uz laiku pildījis 8.Saeimas deputāta pienākumus, bet no 2005. līdz 2013.gadam bijis divu Rīgas domes sasaukumu deputāts. No 2005. līdz 2007.gadam iecelts Rīgas pilsētas izpilddirektora amatā. Škapars bijis arī Finanšu ministrijas pārstāvis Rīgas brīvostas valdē, taču 2013.gada vasarā iesniedza atlūgumu pēc tam, kad komandējumā Kazahstānā neapmeklēja programmā paredzētos oficiālos un biznesa pasākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!