Foto: AP/Scanpix

Joprojām nav skaidrības par Kristapa Porziņģa komandas biedra Karmelo Entonija nākotni Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas "Knicks", jo jaunākā informācija liecina, ka viņš vairs nevēlas nonākt Klīvlendas "Cavaliers".

"Knicks" komandai grūtības rada tas, ka Entonija līgumā ir punkts, ka viņu var aizmainīt tikai ar paša piekrišanu. Šajā starpsezonā izskanēja informācija, ka Entonijs piekristu maiņai uz Hjūstonas "Rockets" vai Klīvlendas "Cavaliers" komandām.

Tomēr tagad Entonijs ir mainījis savas domas, un viņš vairs nevēlas nonākt "Cavaliers" sastāvā, raksta "bleacherreport.com". Klīvlendas komandā tagad uzvirmojušas problēmas, jo pamatsastāva saspēles vadītājs Kairijs Īrvings paziņojis, ka vairs nevēlas būt Lebrona Džeimsa ēnā un grib tikt aizmainīts uz citu komandu. Šāda drāma Entoniju nesaista.

Ja Entonijs šajā starpsezonā mainīs komandas, tad, visticamāk, viņš nonāks "Rockets" sastāvā. Lai arī izskanēja informācija, ka viņš būtu ieinteresēts spēlēt arī Oklahomasitijas "Thunder" rindās, darījums ar šo komandu nešķiet pārāk ticams.

Aizvadītajā sezonā Entonijs vidēji guva 22,4 punktus, bet "Knicks" kārtējo reizi nespēja pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!