Foto: Publicitātes foto

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no "Standing Construct Honda" komandas gaidāmajā nedēļas nogalē Argentīnā uzsāks jauno sezonu, un viņam pirms pasaules čempionāta sezonas sākuma MXGP klasē sajūtas ir patīkamas.

Sestdien, 9. martā Argentīnā "Villa la Angostura" trasē norisināsies notiks kvalifikācijas braucieni, bet svētdien, 10. martā katrā klasē divi finālbraucieni. Sacensību nedēļā Jonass juties apslimis, tomēr tagad ar viņa veselību viss ir kārtībā.

"Otrdien vēl jutos nedaudz apslimis. Trešdienas rītā uzbraucu nelielu treniņu ar motociklu, sajūtas bija labas. Jūtos ļoti labi. Tā kā viss ir kārtībā," sarunā ar Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) preses dienestu teica Jonass. "Ar nepacietību gaidu startu Argentīnā. Šī trase man ļoti patīk. Sajūtas pirms sezonas sākuma ir patīkamas. Esmu aizvadījis ļoti labu ziemas sagatavošanās periodu. Tagad galvenais nostartēt stabili divus braucienus, nepieļaut lielas kļūdas. Sezona ir gara."

Pagājušajā sezonā Jonass savainojumu dēļ izlaida lielu daļu sezonas posmu, tāpēc kopvērtējumā viņš ieņēma tikai 19. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!