Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Artis Ābols pēc ceturtdien izcīnītās uzvaras pār Čerepovecas "Severstaļ" vienību bija pateicīgs saviem spēlētājiem.

"Esmu pateicīgs puišiem par pašatdevi un spēles noturēšanu," Ābola izteikumi pēc mača citēti "Severstaļ" komandas oficiālajā mājaslapā internetā. "Šodien mums izdevās labā līmenī aizvadīt visas trīs trešdaļas. Vēlreiz paldies visiem, malači, ka uzvarēja šo maču."

Tikmēr "Severstaļ" vienības galvenais treneris Andrejs Nazarovs atzina, ka viņa vadītā komanda mačam gatavojusies ļoti nopietni.

"Šajā zaudējumā kādā ziņā ir arī mana vaina - acīmredzami pārāk daudz noskaņoju puišus," izteicās Nazarovs. "Temps komandai šodien bija atbaidošs."

"Beigās kaut ko varējām izglābt, tomēr nedaudz pietrūka," secināja Nazarovs.

Pēc šī mača KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 39 punktiem 38 spēlēs pakāpās uzreiz par divām pozīcijām uz 11.vietu, no "play-off" zonas atpaliekot par 12 punktiem.

Šajā izbraukumā Rīgas komandu vēl gaida šī gada pēdējā spēle sestdien Čehovā pret vietējo "Vitjaz", kas turklāt arī pašlaik kopvērtējumā tikusi tieši pie 39 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!