Foto: F64

Latvijas hokeja izlase pārbaudes spēlē pirms 2017. gada pasaules čempionāta sestdien Daugavpilī ar rezultātu 0:3 piekāpās Baltkrievijas valstsvienībai.

Baltkrievijas izlase spēles iesākumā guva divus vārtus, precīzi metot Daņilam Karabanam un Aleksandram Kogaļevam. Latvijas izlasei laukumā bija pārsvars, tomēr Mihaila Karnauhova vārtus neizdevās iekarot. Trešo "golu" Latvijas izlase iemeta savos vārtos, kad aizturētā soda laikā vārtsargs Jānis Kalniņš bija nomainījies pret sesto laukuma spēlētāju. Miks Indrašis neveiksmīgi nospēlēja ar ripu, un tā ieslīdēja tukšos vārtos.

Latvijas izlasei šī bija ceturtā pārbaudes spēle. Līdz šim izcīnīta viena uzvara un piedzīvoti trīs zaudējumi, no kuriem divi "sausā". Kā zināms, pirmajās divās pārbaudes spēlēs "Arēnā Rīga" Latvijas izlase divreiz piekāpās Krievijas olimpiskajai izlasei - pirmajā spēlē ar 0:5, otrajā - ar 1:2, bet piektdien Latvija hokejisti ar 1:0 pārspēja baltkrievus.

Latvijas izlase sagatavošanās cikla turpinājumā 14. un 15.aprīlī izbraukumā tiksies ar Zviedriju. 21. un 22.aprīlī "Arēnā Rīga" būs mači pret Franciju, bet 30.aprīlī un 1.maijā izbraukumā tiks aizvadītas spēles pret Vāciju.

Portāls "Delfi" piedāvā mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!