Foto: F64

Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs atzinīgi novērtēja savas komandas sniegumu Prāgas kausa izcīņas trešajā spēlē, kurā ar 0:1 tika atzīts Ufas "Salavat Julajev" pārākums.

"Zaudējām, bet ir pozitīvas emocijas. Labs pretinieks un laba spēle," intervijā kluba mājas lapā izteicies Rēdlihs. "Domāju, sakarīgi spēlējām gan aizsardzībā, gan vidus zonā. Ar katru spēli viss kļūst ar vien spēcīgāk, jaudīgāk un stiprāk. Beigās sanāca kā sanāca. Varbūt varējām nospēlēt labāk un izmantot savas iespējas, bet citādi – esmu apmierināts ar spēli."

Šai mačā 56 minūtes neviena no komandām nespēja gūt vārtus, un arī šo aspektu pieredzējušais aizsargs vērtē pozitīvi. "Tas, ka tik ilgi neviens nebija iemetis vārtus tikai stiprina psiholoģisko noturību," viņš norāda. "Šādi mači "spēlē uz nerviem" – jebkura kļūda var būt izšķiroša. Man šķiet, mēs spēlējām labi. Labi, bija viena kļūda, bet šis ir pārbaudes turnīrs un tas nav nekas traks. Domāju, arī treneris ir apmierināts ar mūsu fizisko un psiholoģisko noturību."

Pirmās Prāgas kausa izcīņas noslēdzošā spēle par trešo vietu turnīrā Rīgas "Dinamo" vēlreiz būs pret Ufas komandu. "Tas atkal baigi forši, ka jāspēlē pret Ufu. Varēsim labot kļūdas, piemēram, vairākumu. Viņi mazākumā spelē ļoti labi, vispār mums nedodot iespējas kaut ko izveidot. Būs interesanti!" saka Krišjānis Rēdlihs.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" pirmssezonas turnīru Prāgā iesāka ar uzvaru pagarinājumā par Kazaņas "Ak Bars", tad pēcspēles metienos zaudēja mājiniekiem, Prāgas "Lev", un trešajā spēlē piekāpās arī "Salavat Julajev".

Par turnīra uzvarētāja godu cīnīsies "Lev" un "Ak Bars".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!