Ja ar dārzeņiem viss skaidrs – tiem lielākoties pietiek vien ar dažām minūtēm uz karstajām restēm, mazliet uzziest eļļu un viss, tad gaļas grilēšana reizēm met izaicinājumus. Visa pamatā – izvēlies svaigu, kvalitatīvu gaļu, kas nav blāva. Protams, protams, var nopirkt spainīti jau iemarinēta šašlika, ribiņu, vistas šķiņķīšu vai desiņu, bet nekas nestāv klāt paša iemarinētiem gaļas gabaliņiem.
Zivis, garneles, grilēti kartupeļi un pat nektarīni – atliek vien izvēlēties recepti, kas visvairāk uzrunā, un ķerties pie darbiņa. Vai esi kādreiz baudījis rasolu, kurā desas vietā sagriezti šašlika gabaliņi? Pēc garas dienas dārza darbos, tas būs tieši tas, kas smeķēs īpaši! Un kur nu bez mērcītēm – zemāk atradīsi arī idejas tām.
Lai garšīgi grilēšanas svētki!