"Windows 10" cena ASV tirgū būs no 109,99 dolāriem (100 eiro), liecina interneta veikala "Newegg" cenu lapa. Tādējādi jaunā "Microsoft" operētājsistēma maksā būtībā tikpat kā līdzšinējais "Windows 8". Savukārt "Windows 10 Professional" maksāšot 149,99 dolārus (137 eiro).

Ja lietotājs vēlas "Windows 10" operētājsistēmu un viņam jau datorā ir uzstādīts "Windows 7" vai "8", tad jauno operētājsistēmu viņš iegūs bez maksas pirmā gada laikā kopš "Windows 10" oficiālās debijas 29. jūlijā. Jāatzīmē, ja "Windows 7" vai "8" ir "pirātiskajā" versijā ("non-Genuine" – "Microsoft" terminoloģijā), tad arī pēc bezmaksas atjaunināšanas uz "Windows 10" tā joprojām būs nelicencēta.

Tomēr zināms, ka "Microsoft" nelicencēto operētājsistēmu lietotājiem sniegšot "ļoti pievilcīgus nosacījumus", lai legalizētos. Visticamāk, runa ir par īpašu "Windows 10" licences cenu, līdzīgi kā tas bija "Windows 8" debijas laikā. Toreiz "pirātisko" "Windows" versiju "Microsoft" piedāvāja legalizēt par 50 eiro. Jāatzīmē, ka Ķīnas tirgū "Microsoft" bez maksas "amnestēs" visus "pirātisko" "Windows" lietotājus, kuri atjauninās savu datoru uz "Windows 10".