Foto: PantherMedia/Scanpix

Attiecības ir tik trausla matērija, ka mēs nereti baidāmies tajās būt tik droši un pārliecināti, kā, piemēram, pret saviem draugiem. Taču, lai savienība ar otru cilvēku būtu veiksmīga un jūs abi ar partneri precīzi zinātu, ko gaidīt vienam no otra, jums abiem ar partneri pie tām ir jārūpējas. Lai noskaidrotu, kā to darīt,  iepazīsties ar Shape apkopotajiem padomiem.

Godīgums

Foto: PantherMedia/Scanpix

Godīgums ir viens no stabilu un ilgstošu attiecību pamatakmeņiem, tādēļ neklusē, ja jūties nepamierināta ar kādu sava mīļotā cilvēka lēmumu.

Mēs vēlamies, lai attiecībās valdītu harmonija, tāpēc nereti noklusējam savas domas kādā jautājumā, lai izvairītos no strīda. Ilgā laika periodā šāda nerunāšana ar otru cilvēku var radīt dusmas un atsvešinātības sajūtu, tāpēc nebaidies izstāstīt otram par savām bažām, kamēr vēl nav par vēlu.

Tiesa, tas nenozīmē, ka tev pie otra jādodas ar pārmetumiem - tā vietā, lai konfrontētu, pajautā, kā viņš iedomājas tālāko dzīvi pēc konkrētā lēmuma pieņemšanas. Tādējādi tu uzzināsi otras personas sajūtas un varēsi pastāstīt pati par savām bailēm.

Apmierinātība intīmās attiecībās

Foto: PantherMedia/Scanpix

Gluži kā dzīvē, arī seksā katrai no mums ir savas vajadzības, lai justos apmierināti. Taču, lai harmonija valdītu arī gultā, ne tikai ārpus tās, ir svarīgi ne tikai nodarboties ar seksu, bet arī runāt par to un saprast, kas ir tas, kas otru cilvēku tajā saista visvairāk.

Pavadi laiku kopā ar mīļoto cilvēku, atklājot vairāk viens par otra ķermeni un izrunājot, kas jums patīk un kas ne.

Sevis nepazaudēšana

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ļoti daudzas attiecības izjūk tā iemesla dēļ, ka partneri ir tik ļoti iegrimuši attiecībās un otra cilvēka vajadzībās, ka aizmirst domāt paši par savām vēlmēm un savu "es". Protams, būt visur kopā nav slikti, taču atšķirīgas intereses un laika pavadīšana vienam bez otra lieti noderēs, lai mīļotajam cilvēku tu neapniktu un netiktu pazaudēta pašas būtība.

Tādēļ reizi pa reizei velti laiku tikai sev pašai - hobijiem, draugiem, attīstībai. Tas nāks ne tikai par labu jūsu savstarpējai saiknei, bet palīdzēs pašai justies labi, jo tu varēsi ko iemācīties un palikt uzticīga sev.

Jautrība

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ikdienas rutīnas dēļ pāri vairs neizturas viens pret otru tik mīļi, romantiski un muļķīgi, kā attiecību sākumā.

Nezaudējiet dzirkstelīti un strādājiet pie savām attiecībām - reizi pa reizi atļaujieties aiziet uz randiņu, pirms iešanas uz darbu atstājiet viens otram jaukas zīmītes uz spoguļa vai pavadiet kādu sestdienu, tā arī neizkāpjot no gultas.

Sabiedrotais ģimenes saietos

Foto: PantherMedia/Scanpix

Kad divi cilvēki saiet kopā, viņi savieno ne tikai savas, bet arī ģimenes un radinieku dzīves. Nereti var gadīties, ka tu kādam otrā ģimenē nepatīc, tāpēc ir svarīgi, ka tava otrā pusīte vienmēr būtu tava aizmugure un neļautu nevienam tev nodarīt pāri.

Tavam partnerim ir jābūt tavam plecam, aizsargam un sabiedrotajam, tāpēc, ja tevi aizskar tas, ko, piemēram, sacījusi viņa mamma, pastāsti to savai otrajai pusītei un ierosini, kā, tavuprāt, varētu šo situāciju labot.

Finansiāls caurspīdīgums

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja jūs abi kopā veidojat nākotnes plānus, tad jums ir jābūt atklātiem arī par savu finansiālo situāciju, lai otrs zinātu, ar ko rēķinātos un kāds būs tavs ieguldījums. Finansiāla neuzticība var nopietni ietekmēt attiecības, jo tā nozīmē, ka neesi godīga pret otru cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!