Ceturtdien Rīgā, Alises ielā, automašīnā atrasts nošauts kāds uzņēmējs, - šo informāciju apstiprināja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā.
Ap plkst.12 kāda nama pagalmā automašīnā "Nissan Previa" tika atrasts kāds 1942.gadā dzimis vīrietis, kuram tika konstatēta šauta brūce galvā.

Uzņēmumu reģistru apkalpojošā "Lursoft" datubāzē pieejamā informācija liecina, ka nogalinātajam uzņēmējam piederēja neliela daļa no agrofirmas "Bulduri" un viņš bijis Amerikas auto kluba biedrs. Savulaik uzņēmējam bijušas daļas arī Latvijas Zemnieku federācijas gaļas dzīvnieku audzētāju un pārstrādātāju kooperatīvajā sabiedrībā "Kopa-15".

Nogalinātā vārds arī ir izskanējis saistībā ar uzņēmuma "Tovanceva grupa" zemes īpašumu turētājas Ritas Tovancevas tiesāšanos par īpašumu Babītē. Tovanceva šā gada martā Rīgas apgabaltiesā vērsās pret uzņēmēju un augusta nogalē nogalināto Mihailu Gerulu, prasot atzīt viņas tiesības uz īpašumu Babītē un anulēt starp abiem atbildētājiem noslēgtos pirkuma līgumus.

Augusta nogalē Rīgā, Rostokas ielā, tika nošauts uzņēmējs Gerula. Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, Gerula savulaik bija SIA "Latek" prezidents. SIA "Latek" piederēja "Rīgas vagonu rūpnīcas" (RVR) akciju kontrolpakete. Uzņēmējs bijis arī SIA "Trans Energy Company" valdes priekšsēdētājs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!