Advokāts Guntars Antoms pārsūdzējis 5.marta drošības līdzekli Igoram Ivanovam. Trešdien Ivanovs apcietināts aizdomās par draudiem un huligānismu.
Rīgas Centra rajona tiesā portālu "Delfi" informēja, ka advokāts lūdz atcelt Ivanovam piemēroto drošības līdzekli apcietinājumu. Par drošības līdzekli Ivanovam lems Rīgas apgabaltiesā.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka sākotnēji tiesa Ivanovam piemēroja apcietinājumu saistībā ar draudu izteikšanu uzņēmējam Ojāram Grasmanim un huligānismu. Bet dienu vēlāk, 6.martā uzņēmējs apcietināts arī par savas sievas Ellas Ivanovas slepkavības organizēšanu mantkārīgā laupīšanas nolūkā.

Ella Ivanova nogalināta ar pieciem šāvieniem naktī uz šā gada 7.janvāri Rīgas rajona Garkalnes pagasta Priedkalnē, savas privātmājas pagalmā. Toreiz, ātri pēc slepkavības aizturēts Ludvigs Antonovs. Policija uzskata, ka Antonovs ir slepkavības izpildītājs. Antonovs neatzīst savu vainu nozieguma pastrādāšanā.

3.martā saistībā ar notikušo slepkavību aizturēts arī nogalinātās sievietes vīrs un vēl četras personas. Četri vīrieši, starp kuriem ir abi Ivanovu šoferi, aizturēti par slepkavības atbalstīšanu un līdzdalību organizēšanā. Visi aizturētie ir apcietināti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!