Policijas darbinieki noskaidrojuši visas personas, kuras bijušas iesaistītas konfliktā ar Latvijas hokeja kluba "Dinamo Rīga" vārtsargu Edgaru Masaļski, kurš otrdienas naktī Vecrīgā tika piekauts, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas pārstāve Sigita Pildava.

Pildava norāda, ka policija ir saņēmusi iesniegumu no Masaļska, kurā vārtsargs norādījis par konfliktu, kā rezultāta viņš guvis miesas bojājumus. Pēc iesnieguma saņemšanas otrdien uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas "Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību".

Iepazīstoties ar Masaļska iesniegumu, policijas darbinieki norāda, ka konflikts ar Masaļski nav bijis saistīts ar viņa profesionālo darbību.

Jau ziņots, ka naktī uz otrdienu Vecrīgā uzbrukumā smagi cieta Masaļskis.

Pēc nogurdinošā izbraukuma sezonas sākumā un veiksmīgi aizvadītajām trim pirmajām mājas spēlēm Rīgas "Dinamo" hokejisti, kuriem otrdien un trešdien tika piešķirtas brīvdienas, pirmdienas vakarā ieturēja kopīgas vakariņas. Mājupceļā no vakariņām Masaļskim Vecrīgā uzbruka pieci, seši cilvēki.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, VP ir ieguvusi videomateriālu, kurā, iespējams, fiksēts minētais kautiņš. Video redzams arī, kā notikuma vietā ierodas ātrās medicīniskās palīdzības darbinieki.

Masaļskis atrodas Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā. Slimnīcas Uzņemšanas nodaļas vadītājs Vladimiras Klezis norādīja, ka Masaļska stāvoklis ir stabils, taču viņam būšot nepieciešama kājas operācija un šobrīd viņš ir nogādāts Locītavu ķirurģijas nodaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!