Limbažu rajonā ceturtdien kādas firmas darbiniekam policista formā tērpies laupītājs nolaupījis lielu naudas summu.
Laupīšana notikusi Limbažu rajona Vidrižu pagastā 15.jūnija pēcpusdienā. Firmas darbiniekam 1971.gadā dzimušajam Modrim P. nolaupīta firmai piederošā nauda 2500 ASV dolāru, 8124 latu, čeku grāmatiņa, kā arī personīgais īpašums - mobilais telefons ar aksesuāriem, dokumenti un kabatas portfelis.

"Aplaupītais stāsta, ka viņa automašīnu apturējis vīrietis, kas bija tērpies policijas formai līdzīgā tērpā. Formā tērptais palūdzis firmas darbinieku pārsēsties viņa automašīnā. Tur viņam uzbrukuši vairāki vīri, saslēguši rokudzelžos, aplaupījuši un pēc tam aizveduši kādu gabalu tālāk un izlaiduši," teica Andersons.

Cietušais arī stāstījis, ka īsi pirms viņa apturēšanas viņa vadīto auto apdzinusi cita automašīna, kas arī apstājusies pie viltus policijas darbiniekiem, tādējādi radot priekšstatu, ka tie nav laupītāji.

Policija lūdz atsaukties visus, kas 15.jūnijā pēc plkst.14 Raganas - Limbažu 10.kilometrā pie Bīriņu pils redzējuši, vai arī viņus apturējis policists ar tumšas krāsas, netrafarētu automašīnu, visticamāk, "Volkswagen", aptuveni 1988.gada ražojuma.

"Limbažu policijai var zvanīt pa tālruņiem 1-40-01502 vai mobilo telefonu - 9433292," teica Andersons.

Policija strādā pie vainīgo personu noskaidrošanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!