Trešdien tāpat kā dienu iepriekš vairākos ceļu satiksmes negadījumos ir cietuši gājēji un velosipēdisti, informēja Valsts policija.

Rīgā, Lomonosova ielā, 1983.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu „Kawasaki”, uzbrauca gājējam, 1956.gadā dzimušam vīrietim. Cietušais guva galvas, sejas un ķermeņa sasitumus, taču no hospitalizācijas atteicās. Negadījumā cieta arī pats motocikla vadītājs, kuram mediķi konstatēja pēdas saišu sastiepumu un ādas apdegumu, taču arī viņš atteicās doties uz slimnīcu.

Savukārt Aizkraukles rajona Skrīveros uz šosejas Rīga - Daugavpils 1962.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu „VW Passat”, notrieca velosipēdistu, 1996.gadā dzimušu pusaudzi, kurš brauca pa gājēju pāreju. Cietušais ar galvas smadzeņu satricinājumu, sistu brūci pierē un vēdera sasitumu ievietots slimnīcā.

Rīgā, Pulkveža Brieža un Mednieku ielas krustojumā, vakar ap plkst.17.45 notika sadursme starp automašīnu „Renault”, ko vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis, un mopēdu, ko vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā cieta arī automašīna „BMW”. Negadījumā vieglus miesas bojājumus guva mopēda vadītājs, kurš atteicās no hospitalizācijas.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 33 Rīgā. Ar cietušajiem reģistrētas septiņas avārijas, no tām trīs galvaspilsētā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!