Sestdienas naktī ap plkst.2.20 Liepājas rajonā, uz ceļa Apriķi - Gudenieki, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā bojā gājuši divi, bet cietuši pieci jaunieši, informēja Liepājas pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Evita Guseva.
Aizputes zonālajā slimnīcā ievietoti 1984.gadā dzimušais Raivo, 1984.gadā dzimusī Līga, 1983.gadā dzimusī Baiba, 1985.gadā dzimušais Edgars, 1984.gadā dzimušais Ints. Bojā gājuši 1982.gadā dzimusī Dace un 1980.gadā dzimušais Gints.

Aizputes slimnīcā pastāstīja, ka četri cietušie jaunieši ievietoti ķirurģijas nodaļā, viens - reanimācijas nodaļā. Visiem četriem veiktas ķirurģiskas manipulācijas; viņu veselības stāvoklis uzlabojas. Taču reanimācijas nodaļā ievietotā jaunieša veselības stāvoklis ir samērā smags.

Pirms šī negadījuma jaunieši svinējuši drauga Raivo 18.dzimšanas dienu. Aptuveni 12-14 jauniešu bariņš atstājis svinību vietu, lai kājām dotos pa Gudenieku ceļu. Jaunieši uz ceļa pamanījuši braucošo Raivo tēva automašīnu "Audi 80". Automašīna it kā iepriekš mazgāta kādā dīķī, bet pēc tam braukusi atpakaļ. Tad tā iebraukusi jauniešu bariņā. Patlaban tiek skaidrots, kādu iemeslu dēļ tā nav bremzējusi, sacīja Guseva.

Preses sekretāre pieļāva, ka jaunieši paši, ieraugot pazīstamo automašīnu, izlekuši tai priekšā uz ceļa. Automašīnā atradušies vairāki cilvēki, kas pēc uzbraukšanas jauniešu grupai aizmukuši no negadījuma vietas. Iespējams, aizbēgušie atradušies šoka stāvoklī. Policija noskaidro personu, kas negadījuma brīdī vadīja automašīnu. Ir aizdomās turamā persona. Policija lems par krimināllietas ierosināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!