Vakar, 16.maijā, juridiskās apkalpošanas biroja "Temīda" vadītājs un bijušais Saeimas deputāts Valdis Krisbergs vērsies Organizētās noziedzības un korupcijas apkarošanas birojā ar lūgumu izmeklēt gadījumu, kad viņam draudēts pa elektronisko pastu.
Kā sacīja Valsts policijas preses sekretārs Krists Leiškalns, policija Krisberga iesniegumu par izteiktajiem draudiem pieņēmusi un likuma noteiktā kārtībā veiks pārbaudi. Kā šodien vēsta laikraksti, Krisbergam draudēts par krāpšanā un huligānismā apsūdzētā Vjačeslava Goilo prasības sagatavošanu Eiropas Cilvēktiesību tiesai.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 1998.gada 1.jūnijā Krisbergu atzina par vainīgu fiktīvā fotolaboratorijas iegādē 134 000 latu apmērā un fiktīvā 100 000 latu iemaksā SIA ''Auseklītis'' pamatkapitālā, piespriežot viņam piecus gadus cietumsoda ar mantas konfiskāciju.

Pēc amnestijas likuma piemērošanas viņa sods tika samazināta uz pusi, tādēļ Krisbergam cietumā bija jāatrodas tikai 2,5 gadi, kurus viņš pavadīja atklātā tipa cietumā Vecumniekos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!