::recepte::
Divas olas sakul ar cukuru.
Pievieno kefīru, sajauc.
Pievieno miltus un cepampulveri, visu sajauc viendabīgā masā un noliec malā.
Rabarberus nomizo un sagriez gabaliņos.
Uz cepamās plāts, kurai virsū uzlikts cepamais papīrs, lej virsū mīklu. Saliec rabarberus.
Bļodiņā sajauc vienu olu, divas ēdamkarotes cukura un divas ēdamkarotes krējuma. Lej masu pār rabarberiem un beigās uzber kanēli.
Cept 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz pusstundai.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Divas olas sakul ar cukuru.
Pievieno kefīru, sajauc.
Pievieno miltus un cepampulveri, visu sajauc viendabīgā masā un noliec malā.
Rabarberus nomizo un sagriez gabaliņos.
Uz cepamās plāts, kurai virsū uzlikts cepamais papīrs, lej virsū mīklu. Saliec rabarberus.
Bļodiņā sajauc vienu olu, divas ēdamkarotes cukura un divas ēdamkarotes krējuma. Lej masu pār rabarberiem un beigās uzber kanēli.
Cept 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz pusstundai.
Lai labi garšo!