Foto: LETA

Policisti otrdien Rīgā apturējuši kādu vīrieti, kurš centies uzkāpt Vanšu tilta vantīs, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Otrdien, neilgi pirms pulksten 12, policija saņēma ziņu par kādu aizdomīgu vīrieti uz Vanšu tilta, kurš šķērsojis brauktuves daļu un devies tilta vidusdaļas virzienā. Pēc brīža vīrietis uzsācis rāpties augšā pa vienu no tilta vantīm.

Policisti, lai novērstu iespējamo apdraudējumu gan pašam kāpējam, gan apkārtējiem, operatīvi sazinājās ar Rīgas Pašvaldības policistiem, kuri nosūtīja uz tiltu savu tuvāko ekipāžu.

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vīrieša rāpšanās mēģinājums nav bijis veiksmīgs. Viņš spējis uzrāpties tikai viena, divu metru augstumā un tad nokritis.

Ir aizdomas, ka vīrietim ir psihiska rakstura traucējumi, tāpēc izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības ekipāža un vīrietis nodots mediķu aprūpē.
Noskaidrots, ka vīrietis dzimis 1989. gadā.

Jau vēstīts, ka pirms kāda laika kāpšana Vanšu tilta vantīs bija gana "populāra". Taču daudz nopietnāk par šīs "izklaides" ierobežošanu amatpersonas sāka runāt pēc tam, kad viens no kāpējiem no tilta nolēca.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!