Foto: LETA
Policija aizturējusi trīs iespējamos narkodīlerus un no apgrozības izņēmusi narkotikas 10 000 eiro vērtībā, portālu "Delfi" informēja policijā.

Brīvdienās Latgales iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki kopā no apgrozības izņēma aptuveni 21 gramu heroīna un aptuveni 500 gramus amfetamīna.

Pārbaudot informāciju par narkotisko vielu tirdzniecību, kriminālpolicija Latgales priekšpilsētā aizturēja vairākas personas. Informācijas pārbaudes laikā policijas darbinieki pārmeklēja 1979.gadā dzimuša vīrieša dzīvokli, un tajā atrada aptuveni 20 gramus heroīna un aptuveni 0,5 kilogramus amfetamīna. Vīrietis ir aizturēts par narkotiku glabāšanu un tirdzniecību lielos apmēros.

Savukārt par aptuveni viena grama jeb 10 heroīna devu glabāšanu aizturēta 1983.gadā dzimusi sieviete un 1956. gadā dzimis vīrietis.

Šobrīd pret aizturētajiem ir uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un tirdzniecību. Par šādu noziegumu var piespriest brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem.

Atsavināto narkotiku kopējā vērtība melnajā tirgū sasniedz aptuveni 10 000 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!