Foto: Shutterstock

2010.gada janvārī Valsts policija no mediķiem saņēma informāciju, ka slimnīcā no gūtajām traumām pēc kautiņa kādā kafejnīcā Čiekurkalnā miris kāds vīrietis. Šī gada janvārī policijai izdevies aizturēt iespējamo vainīgo.

Kā portālam "Delfi" skaidroja Valsts policijā, ka iesākumā mediķiem apgalvots, ka vīrietis traumas guvis krītot. Mediķiem konstatējot, ka tās būtas vardarbīgā veidā, policija sāka kriminālprocesu.

Izmeklēšanā policisti noskaidroja iespējamo vainīgo personu. Aizdomās par noziedzīga nodarījuma veikšanu Rīgas reģiona Ziemeļu iecirkņa darbinieki šogad 7.janvārī aizturēja 1978.gadā dzimušu vīrieti.

Skaidrojot notikušā apstākļus, policijas darbinieki noskaidroja, ka starp diviem iereibušiem vīriešiem bija izcēlies konflikts. Iespējams, tas radies, jo cietušais vīrietis bija piedāvājis izmaksāt dzērienu otra vīrieša sievai.

Sievietes vīrs par to saniknojies. Rezultātā abu starpā izcēlies kautiņš.

Policija norāda, ka precīzus notikušā motīvus skaidros turpmākajā izmeklēšanā.

Par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei ir sākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt sods - brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Aizturētajam vīrietim 9.janvārī kā drošības līdzeklis tika piemērots apcietinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!