Foto: stock.xchng

Valsts policija otrdien, 17.februārī, Rīgā aizturējusi kādu jaunieti, kurš konflikta laikā ar nazi vairākas reizes sadūris vīrieti mugurā un vēderā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Svētdien, 15.februārī, Rīgas Teikas iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Vaidavas ielu. Pēc ierašanās notikuma vietā policisti noskaidroja, ka starp 1988.gadā dzimušu vīrieti un kādu jaunieti bija izcēlies konflikts. Tā laikā jaunietis ar nazi vairākas reizes iedūris otram konfliktā iesaistītajam mugurā un vēderā. Pēc saduršanas ļaundaris aizbēdzis.

Cietušais tika nogādāts slimnīcā. Savukārt policijas darbinieki noskaidroja iespējamo vainīgo personu un sāka viņa meklēšanu. Otrdien policisti aizturēja 1996.gadā dzimušu jaunieti, kurš savu vainu noziegumā atzina.

Izmeklēšanā likumsargi noskaidroja, ka konflikts starp iereibušajiem vīriešiem, iespējams, bija saistīts ar naudas aizdošanu un neatdošanu.

Aizturētais jau iepriekš tiesāts par iesaistīšanos kautiņos, kā arī par huligānismu. Patlaban pret jaunieti sākts kriminālprocess par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai.

Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!