Foto: DELFI

Lidosta "Rīga" ir saņēmusi informāciju par notikušo incidentu avioreisā Rīga-Dublina, kurā pasažierim radās aizdomas, ka apzagta viņa bagāža. Par šo gadījumu uzsākta pārbaude, lai noskaidrotu visus šī gadījuma apstākļus, informēja lidostā.

Šo reisu esot nodrošinājusi lidsabiedrība "Ryanair", un saskaņā ar noslēgto līgumu starp lidostu un "Ryanair" atbildīga par bagāžu ir aviokompānija.

Lidosta izsaka nožēlu par gadījumiem, kas lidostas pasažieriem rada diskomfortu un neērtības, taču "diemžēl cietušais pasažieris lidostai nav sniedzis oficiālu sūdzību, kas apstiprinātu telekanāla TV3 raidījumā "Nekā personīga" izskanējušo informāciju", uzsver uzņēmumā.

Kā ziņots, aviokompānijas "Ryanair" pasažieriem radušās aizdomas, ka Rīgas lidostā tiek apzagta viņu bagāža, vēstīja TV3 raidījums "Nekā personīga".

Aizdomas par zādzībām paudis kāds Latvijas iedzīvotājs, kurš strādā Īrijā un regulāri izmanto "Ryanair" pakalpojumus. Viņam izdevies nofilmēt aizdomīgu lidostas "Rīga" darbinieku sarunu. Tā notikusi "Ryanair" lidmašīnas bagāžas nodalījumā, kur divi darbinieki iekrāvuši somas. Sarunā dzirdams, ka abus sarunu biedrus interesējuši pasažieru maki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!