Foto: Shutterstock
Pirmdien, 6.aprīlī, Alojas novadā, Staicelē, avārijā cietusi automašīnas vadītāja un pasažieris – 2004.gadā dzimis zēns, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 7:10 Lielajā ielā. 1969.gadā dzimusi sieviete ar "Volkswagen Golf" automašīnu nobraukusi no ceļa braucamās daļas. Kā skaidro policija, autovadītāja nav izvēlējusies drošu braukšanas ātrumu, un automašīna saslīdējusi. Avārijā cietusi automašīnas vadītāja un 2004.gadā dzimis pasažieris.

Savukārt pulksten 12:32 Rīgā, Dzērbenes ielā, 1943.gadā dzimis vīrietis, ar "Mercedes Benz" nobraucis no ceļa un uzbraucis apgaismes stabam. Negadījumā cietis spēkrata vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Vēl galvaspilsētā pulksten 19:21 avārija notikusi Gunāra Astras ielas un Dzelzavas ielas krustojumā. Tur 1956.gadā dzimusi sieviete ar "Ford" markas automašīnu sadūrusies ar BMW spēkratu, kuru vadījusi 1976.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cietusi "Ford" automašīnas vadītāja. Viņa nogādāta slimnīcā.

Kopumā pirmdien Valsts policija reģistrējusi 43 satiksmes negadījumus, no kuriem 31 noticis Rīgā. Trīs avārijās cietuši trīs cilvēki.

11 šoferi pie stūres sēdušies alkohola reibumā, bet 222 autovadītājiem likumsargi noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!