Foto: PantherMedia/Scanpix
Pateicoties kaimiņu sniegtajai informācijai, kārtības sargi notvēruši vīrieti, kurš no dzīvokļa nozadzis mēteli un zābakus, pavēstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka pagājušās svētdienas vēlā vakarā Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu daudzdzīvokļu mājas dzīvokli Maskavas ielā, kur notikusi zādzība.

Dzīvokļa saimnieki nebija mājās, tomēr kaimiņi pamanījuši aizdomīgus trokšņus, tādēļ izsaukuši policiju. Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka zaglis, uzlaužot balkona durvis, bija iekļuvis dzīvoklī un nozadzis kažoku un zābakus.

Policisti turpat netālu no ēkas aizturēja 1984.gadā dzimušu vīrieti, tāpat pie ēkas tika atrastas arī zagtās mantas. Tās tika atdotas to likumīgajiem īpašniekiem. Aizturētais, kurš jau iepriekš bija tiesāts par zādzību, atzina savu vainu noziegumā.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka aizturētais vīrietis ir saistīts vēl ar vismaz deviņām līdzīgām zādzībām.

Šobrīd par zādzību, iekļūstot dzīvoklī, ir uzsākts kriminālprocess. Aizturētajam vīrietim par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem. Vakar aizturētajam vīrietim tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!