Foto: F64

Valsts policija sestdien, 19.aprīlī, Rīgā aizturējuši kādu vīrieti, kurš vien aptuveni nedēļas laikā pēc izlaišanas no cietuma ārpus pastrādājis jaunu zādzību, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz kādu viesnīcu Kurzemes prospektā, kur notikusi zādzība. Izmeklēšanā policisti noskaidrojuši, ka viens no viesnīcas viesiem – kāds 1985.gadā dzimis vīrietis – nakts laikā staigājis pa gaiteni un pārbaudījis vairāku istabiņu durvis. Vienas istabiņas durvis nav bijušas aizslēgtas. Vīrietis iegājis telpā un nozadzis vairākas lietas, tostarp urbi, datoru, pulksteni un šķiltavas.

Policijas darbinieki aizturējuši 1985.gadā dzimušo vīrieti turpat viesnīcā. Viņš savu vainu zādzībā atzinis. Aizturētais jau iepriekš tiesāts par zādzībām un tikai nedaudz ilgāk par nedēļu bija atradies uz brīvām kājām, norāda likumsargi.

Patlaban pret aizturēto sākts kriminālprocess par zādzību, iekļūstot telpā. Par šādu noziegumu vīrietim var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

Aizturētajam kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums. Nozagtās mantas tiks atgūtas un tuvākajā laikā nodotas to likumīgajam īpašniekam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!