Foto: F64

Valsts policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš kā starpnieks piedalījies automašīnas "Porsche Cayenne" pārdošanā, bet pēc darījuma, iespējams, piesavinājies pārdošanā iegūto naudu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Martā kāds uzņēmums vērsies Rīgas Ķengaraga iecirknī, ziņojot par krāpšanu.

Policijas darbinieki noskaidrojuši, ka uzņēmums vēlējies pārdot automašīnu "Porsche Cayenne", pilnvarojot citu uzņēmums. Pilnvaru ieguvušais komersants savukārt pārpilnvarojis vēl citu uzņēmumu. Šis automašīnas pārdošanas starpnieks atradis spēkrata pircēju, pārdevis automašīnu un saņēmis naudu.

Tomēr iegūtā nauda līdz uzņēmumam, kuram bija piederējusi pārdotā automašīna, nav nonākusi. Likumsargi noskaidrojuši aizdomās turamo personu un trešdien, 6.maijā, aizturējuši trešā uzņēmuma pārstāvi - 1988.gadā dzimušu vīrieti.

Aizturēto policijas darbinieki nogādājuši izolatorā.

Par naudas piesavināšanos lielā apmērā sākts kriminālprocess. Aizturētajam par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Patlaban policija turpina izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!