Foto: AFI

Pagājušajā sestdienā, 9.maijā, Rīgā Valsts policija aizturējusi iereibušu vīrieti, kurš sabiedriskajā transportā sadūris citu pasažieri, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz sabiedriskā transporta pieturu Salaspils ielā, kur aizturējuši iereibušu un agresīvi noskaņotu vīrieti.

Policisti ieradušies notikuma vietā un uzzinājuši, ka 1946.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā neadekvāti un rupji uzvedies sabiedriskajā transportā, traucējot citiem pasažieriem. Pasažieri lūguši vīrietim nomierināties, tomēr viņš turpinājis būt agresīvs.

Kāds pasažieris centies savaldīt iereibušo vīrieti, taču agresīvais vīrietis viņam ar nazi iedūris rokā. Redzot notikušo, arī citi pasažieri steigušies palīgā un kopīgiem spēkiem aizturējuši agresīvo vīrieti.

Policisti 1946.gadā dzimušo vīrieti nogādājuši iecirknī, savukārt sadurtais pasažieris nogādāts slimnīcā.

Patlaban pret vīrieti policija sākusi kriminālprocesu par huligānismu, kas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu. Aizturētajam par šādu nodarījumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!