Foto: Publicitātes foto
Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki Ķekavas novadā aizturējuši stipri iereibušu šoferi, kurš ar savu vadīto "Volkswagen" automašīnu meties bēgt no likumsargiem un ietriecies kokā, portālu "Delfi" informēja Aizturot stipri iereibušu šoferi, pašvaldības policijā.

Pateicoties iedzīvotāju vērībai un likumsargu operatīvajai rīcībai, Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki sestdien, 4. jūlijā, Daugmalē pēc pakaļdzīšanās aizturējuši stipri iereibušu autovadītāju. Kā norāda kārtības sargi, tādējādi savlaicīgi novērsts, iespējams, vēl smagāks negadījums.

Ap plkst. 18:15 Reģionālās pašvaldības policijas dežūrdaļa saņēmusi zvanu no kāda satraukta Daugmales iedzīvotāja par kādu vīrieti stiprā alkohola reibumā, kurš ar "Volkswagen Passat" pārvietojas Ķekavas novadā, Daugmalē. Ziņotājs likumsargiem klāstījis, ka iereibušais šoferis ar savu agresīvo braukšanu apdraud autobraucējus un iedzīvotājus.

Patrulējot Ķekavas novada Daugmales teritorijā, pašvaldības policijas darbinieki pamanījuši pazīmēm atbilstošas markas un krāsas automašīnu. Ieraugot policijas automašīnu, "Volkswagen" vadītājs strauji mainījis braukšanas virzienu un palielinājis braukšanas ātrumu.

Uz policistu aicinājumu apstāties automašīnas vadītājs nav reaģējis, turpinot palielināt ātrumu un bēgt no policijas darbiniekiem.

Pēc vairākkārtējiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem un pārējo satiksmes dalībnieku apdraudējuma vadītājs nespēja spēkratu savaldīt un nobraucis no ceļa, ietriecoties kokā. "Dzērājšoferis" negadījumā cietis un ar vairākiem lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kā norāda pašvaldības policija, vīrieša vadītai automašīnai nav bijusi ne OCTA polises, ne tehniskās apskates, ka arī bijušas, iespējams, neatbilstošas riepas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!