Foto: PantherMedia/Scanpix
Valsts policija 5. janvāra naktī par vīrieša piekaušanu līdz nāvei aizturējusi kādu 1988. gadā dzimušu vīrieti, kurš jau agrāk tiesāts par analoģisku noziegumu, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

5. janvārī, neilgi pēc pusnakts, Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde saņēmusi informāciju, ka Daugavpilī, Dzelzceļa ielā, kādā dzīvoklī atrasts 1953. gadā dzimušā vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Jau pēc neilga laika, noskaidrojot visus iespējamos notikuma apstākļus, policija sākusi vainīgas personas meklēšana. Tajā pat naktī Kriminālpolicijas darbinieki noskaidrojuši aizdomās turamās personas atrašanās vietu un aizturējuši viņu.

Aizdomās par cilvēka piekaušanu līdz nāvei policija tur kādu 1988. gadā dzimušu vīrieti, kurš agrāk tiesāts, tostarp arī par analoģiska nozieguma izdarīšanu. Pēdējo reizi aizdomās turētais tiesāts par laupīšanu, par ko tikai pirms gada atbrīvots no ieslodzījuma vietas.

Aizturētais vīrietis savu vainu minētajā noziegumā atzinis. Policija atklāj, ka noziegums pastrādāts, vīrietim esot reibumā huligānisku tieksmju vadīts.

Patlaban policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu. Trešdien, 6. janvārī, aizturētais recidīvists apcietināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!