Foto: Valsts policija
Pagājušajā nedēļā policisti Slokas mikrorajonā atsavinājuši heroīnu un aptuveni 9600 eiro vērtu marihuānu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Jūrmalas iecirkņa Kriminālpolicija bija ieguvusi informāciju par kādu privātmāju, kurā it kā tirgotas narkotiskās vielas. Policisti izmeklēšanā noskaidrojuši, ka tirdzniecība notiek ne tikai minētajā privātmājā, bet arī kādā citā adresē Jūrmalā.

Likumsargi noskaidrojuši iespējamās ar narkotiku tirdzniecību saistītās personas un naktī uz pagājušo ceturtdienu veikuši divas sankcionētas kratīšanas divās adresēs Slokas mikrorajonā.

Vienā kratīšanā policisti aizturējuši 1965. gadā dzimušu sievieti, pie kuras atrasti un atsavināti aptuveni 40 grami marihuānas, pieci heroīna iepakojumi, elektroniskie svari un polietilēna maisiņi, kas paredzēti narkotisko vielu uzglabāšanai.

Savukārt otrā kratīšanā likumsargi aizturējuši 1974. gadā dzimušu vīrieti. Viņa dzīvesvietā atrasti un atsavināti aptuveni 600 grami marihuānas.

Kopumā no abām personām atsavinātās marihuānas daudzums melnajā tirgū maksā aptuveni 9600 eiro, lēš policija.

Abu kratīšanu laikā atsavināti arī divi gāzes ieroči, kuri uzglabāti bez attiecīgas atļaujas. Policistiem bija radušās aizdomas, ka viens no atsavinātajiem gāzes ieročiem ir pārtaisīts, tādēļ tie nosūtīti uz ekspertīzēm. Pēcāk tiks lemts par kriminālprocesa vai administratīvās lietvedības sākšanu.

Patlaban pret abām personām sākti kriminālprocesi par narkotisko vielu glabāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!