Foto: Valsts policija
Sestdien, 9. jūlijā, policisti Jūrmalā aizturējuši kādu vīrieti, kurš alkohola reibumā alējies mikroautobusā un aplaupījis citu pasažieri, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Sestdien ap pulksten 1.00 Jūrmalā mikroautobusā, virzienā no Rīgas, izcēlies konflikts starp diviem pasažieriem. Kāds vīrietis mikroautobusā braucis alkohola reibumā un uzvedies agresīvi. Par rupjo uzvedību viņš saņēmis aizrādījumu no pasažiera – 68 gadus veca kunga. Alkohola reibumā esošais vīrietis kļuvis vēl agresīvāks un iesitis pasažierim pa galvu ar stikla pudeli.

Cietušais pasažieris nogādāts slimnīcā, taču agresīvais vīrietis brīdī, kad mikroautobuss bija apstājies, meties bēgt.

Drīz vien notikuma vietā ieradušies Rīgas Jūrmalas iecirkņa patruļpolicisti, kuri, apsekojot tuvējo apkārtni, pamanījuši agresīvo vīrieti un viņu aizturējuši.

1989. gadā dzimušais vīrietis aizturēšanas brīdī pretojies policijas darbiniekiem, policistiem nācies pielietot fizisku spēku. Vīrieti pārmeklējot, atklājies, ka viņš nolaupījis pasažiera mobilo telefonu un citas personīgās mantas.

Aizturētais jau iepriekš sodīts par mantiskiem noziegumiem, noskaidrojuši likumsargi.

Saistībā ar notikušo pret 1989. gadā dzimušo vīrieti sākts kriminālprocess par laupīšanu. Tāpat viņam noformēts administratīvo pārkāpumu protokols par ļaunprātīgu nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgai prasībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!