Foto: Valsts policija

Otrdien, 18. oktobrī, Valsts policijas darbinieki pie diviem vīriešiem Jūrmalā atraduši narkotiskās vielas - spaisu un karfentanilu, poertāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Patrulējot Jūrmalas mikrorajonā Slokā, policisti ievērojuši divus aizdomīgus vīriešus, kuri uzvedušies neadekvāti un, visticamāk, bijuši narkotisko vielu reibumā.

Lai pārbaudītu radušās aizdomas, likumsargi piegājuši pie šiem abiem vīriešiem un konstatējuši, ka viņi ir kādu vielu reibumā. Policisti vīriešus aizturējuši un nogādājuši policijas iecirknī.

Veiktās ekspertīzes laikā apstiprinājies, ka vīrieši ir narkotisko vielu reibumā.

Likumsargi iecirknī pārmeklējuši personas un abu vīriešu kabatās atraduši narkotiskās vielas. Ekspertīzēs noskaidrots, ka pie 1984. gadā dzimušā vīrieša atradušies 0,5 grami jauno psihoaktīvo vielu, savukārt pie 1985. gadā dzimušā vīrieša atradušies 0,3 grami karfentanila.

Saistībā ar notikušo pret abiem vīriešiem sākts kriminālprocess par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu bez nolūka tās realizēt. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!