Foto: PantherMedia/Scanpix
Piektdien, 10. martā, Valsts policija aizdomās par sporta inventāra zādzību no kāda sporta klubā Salaspilī aizturējusi vīrieti.

Valsts policijā portālu “Delfi” informēja, ka 10. marta vakarā sporta klubā ienācis vīrietis ar mugursomu un sācis iztaujāt administrāciju par treniņu iespējām. Pēc tam vīrietis devies apskatīt otrā stāva telpas, kur atrodas nodarbību zāles.

Administrācijas personālam vīrietis licies aizdomīgs, tāpēc personāls lūdzis apsargam pievērst ciemiņam pastiprinātu uzmanību.

Pēc brīža administrācija pamanījusi, ka vīrietis kāpj lejā no otrā stāva un, ka vīrieša mugursoma izskatās piebāzta.

Iepriekš mugursoma izskatījusies tukša, tāpēc sporta kluba darbiniekiem radušās aizdomas, ka viņš apzadzis telpas.

Izrādījies, ka vīrietis nudien bija nozadzis vairākas neliela izmēra hanteles, kā arī bērnu vingrošanas bumbas. Apsargi operatīvi zagli aizturējuši līdz brīdim, kad notikuma vietā ieradušies Salaspils iecirkņa policisti un nogādājuši viņu iecirknī.

Likumsargi noskaidrojuši, ka vīrietis ir dzimis 1988. gadā un jau iepriekš vairākas reizes sodīts par zādzībām. Aizturētais savu vainu atzīst. Turklāt viņš vaļsirdīgi atzinis, ka iepriekš apzadzis veikalus, taču tagad nolēmis pārbaudīt, vai sporta klubu apzagt neesot vieglāk.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta – par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis policijas kontrole.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!