Foto: DELFI

Svētdien, 3. septembrī, Valsts policija Jūrmalā aizturējusi kādu vīrieti, kurš kopīgas iedzeršanas laikā ar nazi sadūris savu biedru, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Svētdien ap pulksten 12 Valsts policijas Jūrmalas iecirknis saņēmis informāciju par sadzīviska rakstura konfliktu, kurā vīrietim nodarīti miesas bojājumi. Par noziegumu ziņojis pats cietušais. Policisti reaģējuši uz saņemto informāciju un ieradušies notikuma vietā, kur sastapuši cietušo un divus nozieguma aculieciniekus.

Jūrmalas iecirkņa policisti noskaidrojuši, ka cietušais, aizdomās turētais un abi aculiecinieki diezgan bieži kopā lieto alkoholiskos dzērienus. Kopīgās dzeršanas laikā starp aizdomās turēto un 1967. gadā dzimušo vīrieti radies konflikts, kurā aizturētais no kabatas izvilcis nazi un iedūris cietušam kājā.

Konflikta rašanās cēloņus neviens no iesaistītajiem nav varējis paskaidrot, jo visi atradušies stiprā alkohola reibumā.

Likumsargi par noziegumu aizturējuši 1989. gadā dzimušo vīrieti, kurš jau iepriekš vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par līdzīgām darbībām. Aizturētais vīrietis nozieguma brīdī atradies 2,9 promiļu stiprā alkohola reibumā un pašu nozieguma izdarīšanas brīdi neatceras. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 130. panta 2. daļas - par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!