Foto: Kadrs no video
Sestdienas, 23. jūnija, vakarā policisti saņēmuši izsaukumu uz kādas privātmājas teritoriju, kur svētku svinēšana beigusies ar logu izdauzīšanu četrām automašīnām, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Līgo vakarā, ap pulksten 20, sadzīvisku iemeslu dēļ bija izcēlies konflikts starp svinētājiem Ādažos. Strīdā viens no vīriešiem paņēmis cirvi un ar to sācis dauzīt pie svinību vietas novietotu automašīnu logus. Vīrietis paguvis pilnībā izsist logus četrām automašīnām – trim, kas pieder vīrieša radiniekiem, kā arī vienai, kas pieder kaimiņam.

Viens no cietušajiem uz notikuma vietu izsaucis policiju. Notikuma vietā ieradušies Ādažu novada pašvaldības policisti, kuri vīrieti aizturējuši un nodevuši Valsts policijai, kura ieradusies pēc brīža.

1982. gadā dzimušais logu dauzītājs bijis apmēram pusotru promili stiprā alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta 1. daļas – par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizturētais atrodas izolatorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!