Foto: PantherMedia/Scanpix
No slimnīcas izrakstīts arī otrs pakaļdzīšanās laikā trešdienas vakarā cietušais Rīgas pašvaldības policists, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Jau ziņots, ka iepriekš no slimnīcas izrakstīta aizturēšanas pasākuma laikā cietusī pašvaldības policijas darbiniece. Divi pašvaldības policisti bija guvuši vairākus sasitumus un nogādāti slimnīcā. Pēc izrakstīšanas no slimnīcas, abi kādu laiku turpinās ārstēšanos mājās.

Tāpat ziņots, ka pakaļdzīšanās laikā smagas traumas – kājas lūzumu un, iespējams, atslēgas kaula lūzumu – guvis Valsts policijas darbinieks, kurš pārvietojās ar motociklu. Viņam veiktas divas operācijas, no kurām vienai radušās komplikācijas.

Vieglas traumas bija guvis arī Salaspils iecirkņa policists, kuram sniegta medicīniskā palīdzība.

Bēgšanas laikā apskādētas arī vairākas civiliedzīvotāju automašīnas. Vienā gadījumā cietusi sieviete ar bērnu. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs iepriekš žurnālistiem sacīja, ka, par laimi, ne sieviete, ne bērns nav guvuši smagas traumas.

Slimnīcā ar dažāda veida traumām, tostarp šautām brūcēm nogādāts arī pats mūkošais "Audi A6" vadītājs.

Pēc publiski izskanējušās informācijas "Audi" vadītājs guvis smagas traumas – viņam ir divi šauti ievainojumi – kreisajā deniņkaulā un pieres kaulā. Pacientam veikta operācija, kas ilga 2,5 stundas, un tajā tika piesaistīts neiroķirurgs. Vīrietis ir smagā stāvoklī, pieslēgts mākslīgās elpināšanas aparatūrai. Viņu apsargā policija.

Jau ziņots, ka trešdien ap pulksten 19 no Maskavas ielas Rīgā līdz pat Ogrei policisti dzinās pakaļ "Audi" markas automašīnai. Pakaļdzīšanās laikā cieta divi Valsts policijasdarbinieki un divi pašvaldības policijas darbinieki.

1980. gadā dzimis "Audi" markas automašīnas vadītājs nepakļāvās ceļu policijas prasībai apturēt transportlīdzekli un turpināja kustību tādā manierē, kas bija bīstama un apdraudēja citus satiksmes dalībniekus. Pielietojot šaujamieroci, policistiem izdevies šoferi aizturēt Ogrē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!