Foto: LETA
Aizvadītajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietis 21 cilvēks, bet viens ir gājis bojā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā. Starp cietušajiem ir trīs gājēji un divi velosipēdisti.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informēja, ka vakar pulksten 18.47 glābēji saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novadu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju, bija noticis ceļu satiksmes negadījums.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka automašīna ir ieslīdējusi ūdenstilpē. Veicot zemūdens meklēšanas darbus, ūdenslīdēji apmēram 30 metrus no krasta, četru metru dziļumā atrada vieglo automašīnu un tajā atradās viena persona, kuru glābēji nogādāja krastā un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi.

Ugunsdzēsēji glābēji izmantojot vinčas, automašīnu izcēla krastā un nodeva VP darbiniekiem. Pulksten 22.11 glābšanas darbi notikuma vietā tika pabeigti.

Kopumā Latvijā tika reģistrēti 103 ceļu satiksmes negadījumi.

Latvijā arī konstatēti 353 administratīvie pārkāpumi ceļu satiksmes jomā, bet četri šoferi pieķerti braucam reibumā. Savukārt diviem autovadītājiem sastādīts protokols par agresīvu braukšanu.

Tāpat sastādīti 147 administratīvā pārkāpuma protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!