Foto: Shutterstock

Valsts policija (VP), saņemot informāciju no vietējiem iedzīvotājiem par kādu vīrieti, kurš reibumā grasās sēsties pie stūres, Liepājā, Turaidas ielā, aizturēja agresīvu dzērājšoferi, kurš centās uzbrukt likumsargam, portālu "Delfi" informēja VP.

12. septembrī policijā tika saņemta informācija, ka Liepājā, Turaidas ielā, pie automašīnas BMW atrodas iereibis vīrietis un uzsāks kustību. Likumsargi ieradās notikuma vietā un konstatēja, ka vīrietis pārvietojas ar automašīnu pa pagalmu, taču, izkāpjot no tās, viņš bija agresīvi noskaņots un veica huligāniskas darbībās. Policijā pret vīrieti ir uzsākts kriminālprocess un administratīvā pārkāpuma process.

Policists ar dienesta transportlīdzekli iebrauca pagalmā un redzēja, ka iepriekš minētā automašīna BMW pārvietojas pa pagalmu. No automašīnas izkāpa vīrietis, kurš izskatījās manāmi iereibis un no viņa izelpas bija jūtama alkoholam raksturīga smaka, savukārt pats viņš runāja neadekvāti. Policists vīrietim izskaidroja, ka tiks noformēts lēmums par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkohola reibumā un tiks veikta alkohola pārbaude.

Vīrietis kļuva agresīvs, lamājās necenzētiem vārdiem, taču uz prasību pārtraukt savas huligāniskās darbības viņš nereaģēja, ieķērās policistam formas tērpā, pēc tā likumsargs vīrieti noguldīja uz zemes un uzlika roku dzelžus. Vīrietis tika aizturēts un pat pēc ievietošanas pagaidu turēšanas telpā dienesta automašīnas aizmugurē, spārdīja aizturēšanas nodalījuma durvis, tādējādi turpināja savas huligāniskās darbības. Vīrietis tika nogādāts medicīnas iestādē ekspertīzes veikšanai, taču no tās atteicās.

Par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkohola reibumā un bez tiesībām VP Liepājas iecirknī ir uzsākts kriminālprocess Tāpat ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process par sīko huligānismu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!