Foto: Paula Čurkste/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 17 personas, informē Valsts policija.

Lielākais ceļu satiksmes negadījumu skaits noticis Rīgas reģionā – 48. Kurzemes reģionā notikuši 18 ceļu satiksmes negadījumi, Latgales reģionā – 12, Zemgales reģionā – 10, bet Vidzemes reģionā – astoņi.

Rīgas reģionā cietuši 10 cilvēki, Zemgales reģionā – viens cilvēks, Vidzemes reģionā – trīs cilvēki, Kurzemes reģionā – divi cilvēki, bet Latgales reģionā – viens cilvēks.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 414 administratīvo pārkāpumu lēmumi, t. sk. 156 par ātruma pārsniegšanu, 25 par braukšanu alkohola reibumā, viens par braukšanu narkotisko vielu ietekmē un četri par agresīvu braukšanu.

Lielākais ātruma pārsniedzēju skaits konstatēts Vidzemes reģionā – 49 personas.

Saskaņā ar Valsts policijas sniegto informāciju aizvadītajā diennaktī Latvijā nozagta viena automašīna (Rīgas reģionā), notikušas trīs zādzības no mājokļiem (Kurzemes reģionā un Latgales reģionā) un divas velosipēdu zādzības (Rīgas reģionā un Kurzemes reģionā), pieņemti četri Valsts policijas lēmumi par nošķiršanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!