Foto: Kadrs no video

Valsts policija, "kad sāksi strādāt", "tas ir normāli? Tas ir policijas darba rezultāts? Par tiem nodokliem, ko es atdevu es gribu lai mani bērni varētu justies droši sava pilsētā" – ir tikai daži no jautājumiem, ko mikroblogošanas vietnē "Twitter" šajās brīvdienās uzdod cilvēki, kurus sadusmojis un satraucis kādas sievietes publiskotais video un stāsts par pusaudžu bandas "uzdarbošanos" Imantā un policijas attieksmi.

Ieraksta autore mikroblogošanas vietnē "Twitter" vaicājusi policijas komentāru situācijai, kad 5. maijā pie Imantas sporta centra laukuma, mūkot no jauniešu uzbrucēju bara – aptuveni 20 pusaudžiem, pulksten 19. 32 viņas dzīvoklī pavērušies trīs sveši pusaudži. Vēl viens arī tajā pašā kāpņu telpā, patvēries pie citiem kaimiņiem, bet vienam pusaudzim neesot paveicies – viņš tika sagūstīts.

Sieviete raksta, ka pulksten 19.35 zvanījusi "112" un savienota ar policiju, kam arī sniegusi šo informāciju. Savukārt uzbrucēji turpinājuši gaidīt pie mājas. Pulksten 19.43 pa logu puiši, kas paslēpušies viņas dzīvoklī, redzēja, kā viņu draugu "šis bars aizved Imantas meža virzienā".

Arī par šo apstākli policija informēta ar atkārtotu zvanu, pavēstot, ka, pēc cietušo puišu informācijas, uzbrucēju bars ir ar nažiem un viens puisis tiek sists un vests veikala "Kruza" virzienā. "Pie mums uz dzīvoklī pie cietušajiem puišiem policija atbrauca tikai pēc 55 minūtēm," raksta sieviete.

"Ar absolūtu "pofig" attieksmi. Nestādoties priekšā, nespējot adekvāti veikt pārrunas ar pārbiedētiem puišiem. Atgādināšu, ka tie ir nepilngadīgi bērni! Komunikācija nulle!," neizpratni neslēpj tvitera lietotāja.

Turklāt pa šo laiku viens šo puišu draugs ticis "aizvests uz Imantas mežu sasists un atspārdīts. Šodien internetā pieejams šis video. Šis varēja nenotikt, ja policija ierastos laicīgi un adekvāti reaģētu," viņa norāda.


Valsts policija līdz svētdienas vidum portālam "Delfi" situāciju nav komentējusi.

Savukārt "Twitter" lietotāji svētdien neslēpj emocijas par šo informāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!