Foto: LETA

Pagājušajā sestdienā, 13. janvārī, Valsts policija (VP) vēstīja par bezvēsts pazudušu 1979. gadā dzimušu sievieti. Viņa izgājusi no atpūtas vietas Blaumaņa ielā, Rīgā, taču vēlāk tika atrasta mirusi. Kā portālam "Delfi" sacīja policijā, šobrīd pieejamā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

Kā nākamajā dienā pēc sievietes pazušanas medijus informēja policijā, tā pārtrauc meklēt Kuzņecovu – sieviete atrasta bez dzīvības pazīmēm.

"Valsts policija skaidro notikušā apstākļus un sievietes nāves iemeslu," pauda likumsargi.

Uz portāla "Delfi" jautājumu par notikušo, likumsargi norāda, ka ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas.

"Pašreizējā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu, taču precīzai nāves cēloņa noteikšanai ir nozīmēta ekspertīze," sacīja VP pārstāve Gita Gžibovska.

Sievietes meklēšanā iesaistītie sociālajā medijā "Facebook" pauda, ka Kuzņecova pēdējo reizi redzēta klubā "Sapņi un kokteiļi", pulksten 2.12 naktī, Rīgā, Blaumaņa un Barona ielas krustojumā.

"Runājot pa telefonu, viņa iekāpa kādā gaišā automašīnā, bet mājās neatgriezās," vēstīts "Facebook", kur vienlaikus minēts, ka sievieti mājās gaidīja vīrs un bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!