Sākusi darboties partijas „Jaunais centrs” mājas lapa www.jaunaiscentrs.lv. Tajā visi interesenti var iepazīties ar partijas aktualitātēm, statūtiem un programmām.

Dalība 2005. gada pašvaldību vēlēšanas būs partijas „Jaunais centrs” pirmais lielais solis politikā. „Jaunā centra” deputātu kandidātu saraksti ir iesniegti 20 Latvijas pašvaldībās.

Par „Jauno centru”:
Partija „Jaunais centrs” ir nodibināta 2004. gada 9. decembrī. Tās prioritātes ir sociālās noslāņošanās mazināšana, etniskās spriedzes un savstarpējās nesaprašanās likvidēšana, stabilas ekonomiskas izaugsmes nodrošināšana un iedzīvotāju iesaistīšana valsts un pašvaldību pārvaldē. Partijas „Jaunais centrs” līderis ir Sergejs Dolgopolovs, politiķis, kuram uzticas rīdzinieki, kurš četrus gadus strādā Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka amatā. “Jaunā centra” rīcības programmas prioritātes ir sociālo jautājumu un mājokļa problēmas risināšana un iedzīvotāju dzīves kvalitātes paaugstināšana.

Pašlaik Latvijā darbojas 18 reģionālās partijas „Jaunais centrs” nodaļas un 38 grupas. 2005. gada pašvaldību vēlēšanās „Jaunais centrs” startēs visās lielākajās Latvijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!