Jaunā Daugavpils dome otrdien pārtrauca Daugavpils televīzijas (DTV) darbu, paņemot no tās iepriekš piešķirto aparatūru gandrīz 50 000 latu vērtībā, informē DTV direktors Vasīlijs Semjonovs.
Viņš pastāstīja, ka otrdien televīzijā ieradās domes un pašvaldības policijas pārstāvji, kas aizveda domei piederošo aparatūru, par kuras izmantošanu starp pašvaldību un televīziju savulaik noslēgts patapinājuma līgums. Tā kā tikai ar DTV rīcībā esošo aprīkojumu raidīšanu nevar nodrošināt, televīzija ir spiesta pārtraukt darbu.

Savukārt Daugavpils domes Vispārējās nodaļas vadītāja Marina Gorkina BNS pastāstīja, ka lēmums par aparatūras aizvešanu pieņemts otrdien domes ārkārtas sēdē, jo ar DTV noslēgtais patapinājuma līgums beidzies, turklāt aprīkojums būšot vajadzīgs pašvaldībai.

Pēc Gorkinas teiktā, dome dibinās savu producentu grupu, kas atspoguļos pašvaldības darbu, un minētā aparatūra būs nepieciešama tai.

DTV dibinātāji ir Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils rajona padome, firma "Antaris" un citas privātstruktūras. Pērn televīzija ar tiesas lēmumu atzīta par maksātnespējīgu, taču turpināja darboties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!