Foto: Publicitātes foto

Kuldīgas novada Nīkrāces pagastā naktī uz otrdienu, 4. jūniju, sadegušas trīs automašīnas un septiņi motocikli, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kā ziņo VUGD, naktī uz otrdienu pulksten 2.32 saņemts izsaukums uz Nīkrāces pagastu, kur dega garāžas. Notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg astoņas garāžas pilnā 300 kvadrātmetru platībā.

Notikumā sadega trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli. Pulksten 5.41 ugunsgrēks likvidēts.

Savukārt īsi pirms pulksten astoņiem vakarā glābēji steidzās uz Mīlgrāvja ielu Rīgā, kur avarējusi vieglā automašīna. Ugunsdzēsēji no automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pēc stundas darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, dzīvojamās mājas jumta konstrukcija, neapsaimniekota ēka, sausā zāle un atkritumi.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēmuši 37 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā uz vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!