Žurnāliste Dace Žogota grāmatā “Manas Latvijas Gaismas cilvēki” apkopojusi intervijas ar 30 Gaismas cilvēkiem par to, “kā darīt mūsu valsti neatkarīgu, plaukstošu, stipru”. Grāmatas, kuru autore sauc par “patriotisma grāmatu”, prezentācija paredzēta 25.novembrī grāmatnīcā “Rātslaukums”.
Starp cilvēkiem, kuru stāstītais veido grāmatas saturu, ir akadēmiķis Andris Buiķis, reanimatologs Pēteris Kļava, radio žurnāliste Lia Guļevska, gleznotājs Jānis Anmanis, dziesminieks Kaspars Dimiters, aktieris Eduards Pāvuls un citi.

Žogota portālam “Delfi” pastāstīja, ka par sarunu biedriem izvēlējusies cilvēkus, “kuru rīcībā ir informācija par to, kā tika izlaupīta mūsu valsts jau kopš Atmodas pirmajām dienām, kāpēc prioritāri tika pieļauta mūsu lauksaimniecības apzināta iznīcināšana, kādos veidos valstij stratēģiski nozīmīgie uzņēmumi pārgāja nelatviešu un žuliku rokās un kur patiesībā tapa perestroikas un Atmodas scenārijs”.

Grāmatas autore uzsver, ka tajā tiek runāts par patiesībām, kuras “visu laiku varas struktūrām ir izdevies noslāpēt”. Ar grāmatas palīdzību tiek meklēts ceļš, kā tautai izvairīties no smadzeņu zombēšanas un pārveidošanas par biorobotiem. Bez tam, kā pastāstīja Žogota, grāmatas lasītāji varēs iepazīties arī ar “viediem paredzējumiem - vai virsroku gūs cilvēces saprāts vai tomēr melnie globālie spēki, kuru slepenā doktrīna paredz pakļaut nevien Latviju, bet radīt visā pasaulē vienotu politisko un ekonomisko varu, kurai būs kopējs valdnieks.” Autore sola, ka ar šīs doktrīnas fragmentu varēs iepazīties grāmatā.

Tāpat Žogota informēja, ka grāmatā tiks iekļauti “uz zinātniskiem pamatiem bāzēti palīgā saucieni pēc apziņas paplašināšanas un apgaismības iet gara evolūcijas ceļu”. Grāmatas lasītājus aicinās “apzināties cilvēku vispirms kā garīgu, smalkās matērijas būtni ar uzdevumu Visuma telpā, dzīvot saskaņā ar Augstākās Transcendences likumiem un arī tautaimniecību organizēt pēc Kosmosa likumsakarībām. Celt pašiem savu un visas planētas vibrāciju līmeni un steigšus radīt jaunu - Dieva cilvēka - Konstitūciju, kas paredz Dieva cilvēka tapšanu - jauno inteliģenci, kas spēj integrēt prātu un mīlestību.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!