Svētdien, 13. maijā, tieši starp divām Pasaules Čempionāta hokejā finālspēlēm TV3 ēterā būs raidījuma "Bez Tabu" speciālizlaidums – intervija ar Latvijā un Zviedrijā skandalozi populāro zviedru režisoru Polu Holenderu.
Raidījuma 20 minūtēs dinamiskā intervijā "Bez Tabu" žurnāliste Agnese Vārpiņa Holenderam uzdos dažādus provokatīvus jautājumus.

Raidījuma speciālizlaidumā būs iespējams arī uzzināt, ko zviedri domā par skandalozo tautieti, jo latviešu žurnālisti Stokholmas ielās iztaujājuši pilsētniekus.

Kā zināms Pols Holenders Latvijā kļuvis pazīstams pēc tam, kad festivālā Zviedrijas pilsētā Gēteborgā demonstrēja it kā dokumentālu filmu "Buy Bye Beauty" par situāciju Latvijas seksa industrijā, turklāt filma saņēma arī godalgu. Filmu demonstrēja arī Zviedrijas TV3, taču Latvijā filmu demonstrēt aizliedza – TV3 Latvia izrādīja vienīgi diskusiju par filmu zviedru raidījumā Tautas balss. Latvijā Holenders un viņa diskutablā filma sacēla ievērojamu ažiotāžu gan sabiedrībā, gan valsts struktūrās.

Pārraides atkārtojumu TV3 piedāvās trešdien 16. maijā, plkst. 21.25.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!